Hyvinvointilautakunta, kokous 18.3.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 24 Liikuntapalveluiden palautekampanjan (tammikuu 2024) tulokset

PuuDno-2022-248

Valmistelija

  • Virpi Tuovinen, vapaa-aikasihteeri, virpi.tuovinen@puumala.fi

Kuvaus

Liikuntapalvelut keräsi tehostetusti palautetta liikuntapaikoista, liikuntaryhmistä ja muusta liikuntaan liittyvästä sekä internetissä padlet-seinällä että urheiluhallin palautelaatikon kautta. Kysely ajoittui tammikuulle 2024. Annettu palaute on käsitelty liikuntapalvelujen ja teknisten palvelujen yhteisessä kokouksessa sekä LIITO-työryhmässä.

Palautteiden perusteella tekniset palvelut hankkii kesäksi pesäpallokentälle lyöntiverkon ja Norppalaavulle leuanvetotangon. Kukkeisten polulle on jo tehty kunnostussuunnitelma, joka toteutetaan kesällä. Kuntoportaiden etureunoihin tehdään keväällä huomiomaalaukset ja portaiden kunto tarkastetaan.

Urheiluhallin aukioloaikoja tarkastellaan ja aukioloaikoja lisätään kesään mennessä. Urheiluhallin sähköisen vuorovarausjärjestelmän uusiminen on ollut valmisteilla jo tänä talvena. Uusi vuorovarausohjelma pyritään saamaan käyttöön ensi syksyyn mennessä, koska kesken toimintakauden ohjelman vaihtaminen aiheuttaa runsaasti ylimääräistä työtä. Uuden ohjelman myötä kaikki vuorovaraukset aktivoituvat suoraan vuorovaraajan henkilökohtaiselle urheiluhallikortille tai käyttäjä saa koodin oven avaukseen.

Kuntosalin kuntopyörä on uusittu helmikuussa ja juoksumatto huollettu. Kuntosalin ilmoitustaululta löytyvät edelleen yhteystiedot, jonne käyttäjät voivat viestittää kuntosalin laitteiden vioista ja puutteista. Yhteydenottoja tai ilmoituksia tulee todella vähän verrattuna nyt annettuun palautteeseen. Siltakemmakoiden aikaiseen kuntosalin (ja urheiluhallin) sulkemiseen liikuntapalvelut eivät voi vaikuttaa.

Palautteissa annetut kiitokset liikuntatoiminnan järjestämisestä ja liikuntapaikkojen ylläpidosta on välitetty asianosaisille.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Hyvinvointilautakunta merkitsee liikuntapalveluiden järjestämän kyselyn tulokset tietoonsa saatetuksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.