Kunnanhallitus, kokous 11.12.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 183 Sponsorituki Hayridejamboree #4 -tapahtuman toteuttamista varten

PuuDno-2022-231

Valmistelija

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kuvaus

Hayridejamboree ry hakee kunnalta avustusta neljännen Hayridejamboree tapahtuman toteuttamiseen, jonka ajankohta on 9.-10.8.2024.

Hayridejamboree-tapahtuma toteutetaan Pistohiekan lentokentällä ja Pistohiekan lavan ympäristössä. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa ja kyseessä on harrasteajoneuvojen kokoontumis- sekä näyttely/kilpailutapahtuma. Tapahtumapaikka on ainutlaatuinen ja tapahtuma tuo paikan päälle niin paikallisia kuin ulkopaikkakuntalaisia kävijöitäkin.

Ensimmäisenä vuonna tapahtumassa kävi n. 300 henkeä, vuoden 2022 tapahtumassa kävi hakijan ilmoituksen mukaan noin 1300 henkeä. Vuoden 2023 tavoite oli 1500 henkilöä. 

Paikallisilta yrittäjiltä on tullut tapahtumasta kuntaankin paljon positiivista palautetta. Vuonna 2023 kunta avusti Hayridejamboree ry:tä 1500 eurolla ja Pistohiekan lavaa 300 eurolla. Aiempina vuosina kunnan tuki tapahtumalle on ollut pienimuotoista mainostukea ja järjestetty yhteistyössä wc-fasiliteetteja. 

Hakemus oheismateriaalina.

 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kunnanhallitus päättää tukea Hayridejamboree ry:tä ko. tapahtuman toteuttamisessa 1 800 eurolla. Tuki maksetaan tapahtuman jälkeen kustannuspaikalta 5000. Tuen maksamisen edellytys on se, että Puumalan kunnan logo näkyy tapahtumamarkkinoinnissa näkyvästi. Päätöksen liitteeksi laitetaan erillinen ohje avustuksen saajalle.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Hayridejamboree ry, markkinointipäällikkö