Hyvinvointilautakunta, kokous 13.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 22 Liikuntapalvelujen palautekyselyn (tammikuu 2023) tulokset

PuuDno-2022-248

Valmistelija

  • Virpi Tuovinen, vapaa-aikasihteeri, virpi.tuovinen@puumala.fi

Kuvaus

Puumalan kunnan liikuntapalvelut keräsi tammikuussa 2023 tehostetusti palautetta liikuntapaikoista ja liikuntatoiminnasta sekä ideoita entisen tennishallin maapohjan käyttöön. Kaikki annettu palaute on koottu yhteen ja niistä on keskusteltu liikuntapalvelujen ja teknisten palvelujen yhteisessä työryhmässä. Palautteissa annettiin myös runsaasti kiitosta ryhmien ohjaajille sekä liikuntapaikkojen siisteydelle ja kunnossapidolle.

Useassa palautteessa kiiteltiin kuntoradan hiihtolatuja. Kunnan talousarvioon on vuodelle 2023 varattu määräraha latukoneen uusimista varten, jotta myös jatkossa ladut voidaan pitää hyvässä kunnossa.

Kuntosalin katon vuotaminen on herättänyt vilkasta keskustelua ja myös palautekyselyssä sitä kommentoitiin useissa viesteissä. Katolle on tehty korjaustoimia helmikuussa 2023. Korjauksissa parannettiin vesikaton tuuletusta.

Liikuntapaikkojen osalta vuoden 2023 aikana tehdään liikuntapalvelujen ja teknisten palvelujen yhteistyönä liikuntapaikkasuunnitelma, johon kootaan tiedot kunnan liikuntapaikoista sekä niiden käytöstä ja ylläpidosta. Perustietojen kokoamisen jälkeen liikuntapaikkasuunnitelmaa käsitellään LIITO-työryhmässä ja lautakunnissa, jolloin siihen lisätään myös liikuntapaikkojen kehittämissuunnitelma tuleville vuosille. Tammikuun palautekampanjassa saatuja ehdotuksia huomioidaan myös liikuntapaikkasuunnitelmassa.

Kooste Puumalan kunnan liikuntapalvelujen palautekyselyn tuloksista (tammikuu 2023) on liitteenä).

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Hyvinvointilautakunta merkitsee Puumalan kunnan liikuntapalveluiden tammikuussa 2023 järjestämän palautekyselyn tulokset tietoonsa saatetuksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.