Kunnanhallitus, kokous 13.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 33 LISÄPYKÄLÄ: Yhteistyösopimuksen päivittäminen Sky Bar Ravintolat Oy:n kanssa (lisäpykälä)

PuuDno-2022-244

Valmistelija

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kuvaus

Puumalan Siltakemmakat tapahtumaa on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1995 saakka. Sky-Bar Ravintolat Oy pystyi järjestämään tapahtuman myös koronavuosien poikkeusoloissa. Vuoden 2023 tapahtuma olisi 28. toimintavuosi. Tapahtumapaikkana on viime vuosien tavoin yhtenäiskoulun kenttä. Tapahtuma on jatkanut Puumalan kesäkautta ja sen kerrannaisvaikutukset alueen yrityksille ovat merkittävät esimerkiksi ravintoloiden, majoituspalveluiden ja kuljetuspalveluiden näkökulmista. Siltakemmakat tuo Puumalalle positiivista mediahuomiota ja tunnettavuutta laajasti eri medioissa.

Puumalan kunnalla ja Sky-Bar Ravintolat Oy:llä on yhteistyösopimus Siltakemmakka-tapahtuman järjestämisestä. Edelliskerran sopimusta on päivittetty vuonna 2019. Järjestäjä on esittänyt kohonneiden esiintyjä- sekä muiden kustannusten vuoksi yhteistyösopimuksen hinnan korotusta sekä kemmakkatapahtuman tavaroiden varastointiratkaisua. Järjestäjälle on kunnan puolelta ehdotettu olemassa olevan varastotilan käyttöä, jotta ei tarvitsisi rakentaa/vuokrata uutta varastoa tapahtuma-alueen läheisyyteen. 

Tapahtumassa oli vuonna 2022 noin 6 700 kävijää kolmen tapahtumapäivän aikana. 

Sky-Bar Ravintolat Oy:n kanssa on neuvoteltu hinnankorotuksesta, perusteena kohonneet tuotantokustannukset. Lisäksi sopimus sisältää yhteistyön varastotilojen käytöstä. Varastotiloihin olisi tarkoitus säilöä yhteen paikkaan tapahtuman tarvitsemaa tekniikkaa, mikä helpottaisi tapahtuman rakentamista.  

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kunnanhallitus päättää hyväksyä kunnan ja Sky-Bar Ravintolat Oy:n välisen yhteistyösopimuksen liitteen mukaisesti. 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Sky-Bar Ravintolat Oy, talouspalvelut