Kunnanhallitus, kokous 13.2.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 28 Yhteistyösopimus Saimaa Swimrun-tapahtuman järjestämisestä Sport - Jarkko Rinne Oy:n kanssa

PuuDno-2022-244

Valmistelija

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kuvaus

Puumalassa on järjestetty Saimaa Swimrun tapahtumaa neljänä vuonna. Tänä vuonna tapahtuma tullaan järjestämään lauantaina 26.8.2023. 

Tapahtuman organisointiin on haettu yhteistyökumppania, joka vastaisi jatkossa tapahtuman organisoinnista, kuten markkinoinnista, vapaa-ehtoisten koordinoinnista, ilmoittautumisjärjestelmästä ja osallistujien informoinnista, tapahtuman ohjelmasta sekä muusta organisoinista kustannuksineen liitteen mukaan. Kunta antaa tapahtumaa varten käyttöön riittävät tilat ja maa-alueet sekä tekee markkinointia yhteistyössä järjestäjän kanssa. 

Sport Jarkko Rinne Oy:n kanssa on neuvoteltu yhteistyösopimuksesta tapahtuman järjestämiseksi. Tavoitteena on pitkäaikainen kumppanuus ja urheilutapahtuman kehittäminen sekä osallistujamäärän kasvattaminen. Sopimus tehdään ensin vain vuoden 2023 tapahtuman järjestämisestä.     

Tapahtumaan järjestelyihin on sitoutunut jo joukko paikkakunnan järjestöjä, kuten Puumalan Hiihtäjät ja Puumalan Viri. 

Yhteistyökumppanuuden hinta on 2 500 e. 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kunnanhallitus päättää hyväksyä Puumalan kunnan ja Sport Jarkko Rinne Oy:n välisen yhteistyösopimuksen liitteen 1 mukaisena. Kustannukset katetaan kustannuspaikalta 5359. 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Sport Jarkko Rinne Oy, talouspalvelut, vapaa-aikatoimi, työnjohtaja, markkinointipäällikkö