Hyvinvointilautakunta, kokous 30.1.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 7 Nuorisovaltuuston edustajien läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa 2023

PuuDno-2021-243

Valmistelija

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Kuvaus

Puumalan kunnan hallintosäännön 94 §:n mukaan nuorisovaltuuston puheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa, ei kuitenkaan silloin, kun käsiteltävänä on salassa pidettäviä asioita.

Hyvinvointilautakunta päättää muiden henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta.

Hyvinvointilautakunta on kokouksessaan 25.1.2021 § 3 päättänyt, että nuorisovaltuuston puheenjohtajan lisäksi myös nuorisovaltuuston mahdollisesti hyvinvointilautakuntaan nimeämällä enintään kahdella muulla edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa lukuun ottamatta salassa pidettäviä asioita vuonna 2023.

Puumalan kunnan nuorisovaltuusto kokoontui 20.1.2023. Kokouksessa he päättivät puheenjohtajakseen Lukas Rantalan ja nimesivät hyvinvointilautakunnan edustajiksi Siiri Tarhosen ja Lumi Malisen.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Hyvinvointilautakunta päättää, että vuonna 2023 nuorisovaltuuston puheenjohtajan Lukas Rantalan lisäksi myös nuorisovaltuuston hyvinvointilautakuntaan nimeämillä kahdella muulla edustajalla, Siiri Tarhosella ja Lumi Malisella, on läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa salassa pidettäviä asioita lukuunottamatta.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.