Kunnanhallitus, kokous 12.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 29 Yhteistyösopimus Rantakekkerit-tapahtuman järjestämisestä Sahanlahti Resort Oy:n kanssa

PuuDno-2024-16

Valmistelija

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kuvaus

Rantakekkerit-musiikkitapahtuma järjestetään vuonna 2024 toista kertaa Sahanlahti Resortin matkailualueella 12.-14.7.2024. Järjestäjänä on Sahanlahti Resort, joka tekee yhteistyötä Warner Music liven kanssa.

Puumalan kunta ja Sahanlahti Resort Oy ovat neuvotelleet yhteistyöstä tapahtuman järjestämisessä. Liitteenä on yhteistyösopimus, jonka arvo on vuoden 2023 tavoin 4 500 euroa. Kävijämäärätavoite on 3 000 henkilöä ja tapahtuma on suunnattu aikuisväestölle (K-18). Kohderyhmänä ovat mm. vapaa-ajan asukkaat. Vuonna 2023 kävijöitä tapahtumassa oli noin 2400.

Sopimuksen mukaisesti Puumalan kunta saa avustusta vastaan näkyvyyttää tapahtuman markkinointimateriaaleissa ja tapahtuma-alueella. Kunta puolestaan sitoutuu markkinoinnissaan tuomaan tapahtumaa esille.

Tapahtuma tuo Puumalaan tapahtumakävijöitä, yöpyjiä ja veneilijöitä. Sahanlahden matkailualueen eri toiminnot on monipuolisesti hyödynnetty tapahtumajärjestelyissä.

Liitteenä sopimusluonnos.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kunnanhallitus päättää hyväksyä Puumalan kunnan ja Sahanlahti Resort Oy:n välisen yhteistyösopimuksen liitteen mukaisesti. Sopimuksen arvo on 4 500 euroa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Sahanlahti Resort Oy, taloushallinto