Hyvinvointilautakunta, kokous 5.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 5 Nuorisovaltuuston edustajien läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa 2024

PuuDno-2021-243

Valmistelija

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Kuvaus

Puumalan kunnan hallintosäännön 94 §:n mukaan nuorisovaltuuston puheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa, ei kuitenkaan silloin, kun käsiteltävänä on salassa pidettäviä asioita.

Hyvinvointilautakunta päättää muiden henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta.

Hyvinvointilautakunta on kokouksessaan 25.1.2021 § 3 päättänyt, että nuorisovaltuuston puheenjohtajan lisäksi myös nuorisovaltuuston mahdollisesti hyvinvointilautakuntaan nimeämällä enintään kahdella muulla edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa lukuun ottamatta salassa pidettäviä asioita vuonna 2024.

Puumalan kunnan nuorisovaltuusto kokoontui 12.1.2024. Kokouksessa he päättivät (§ 4) puheenjohtajakseen Niko Luukkosen ja nimesivät (§ 5) hyvinvointilautakunnan edustajiksi Anton Leipälän ja Veikka Valtosen.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Hyvinvointilautakunta päättää, että vuonna 2024 nuorisovaltuuston puheenjohtajan Niko Luukkosen lisäksi myös nuorisovaltuuston hyvinvointilautakuntaan nimeämillä kahdella muulla edustajalla, Anton Leipälällä ja Veikka Valtosella, on läsnäolo- ja puheoikeus hyvinvointilautakunnan kokouksissa salassa pidettäviä asioita lukuun ottamatta.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.