Kunnanhallitus, kokous 17.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 65 Yhteistyösopimus Rantakekkerit-tapahtuman järjestämisestä Sahanlahti Resort Oy:n kanssa

PuuDno-2022-244

Valmistelija

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kuvaus

Rantakekkerit-musiikkitahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Sahanlahti Resortin matkailualueella 14.-16.7.2023. Järjestäjänä on Sahanlahti Resort, joka tekee yhteistyötä Warner Music liven kanssa.

Puumalan kunta ja Sahanlahti Resort Oy ovat neuvotelleet yhteistyöstä tapahtuman järjestämisessä. Liitteenä on yhteistyösopimus, jonka arvo on 4 500 euroa. Kävijämäärätavoite on 3 000 henkilöä ja tapahtuma on suunnattu aikuisväestölle (K-18). Kohderyhmänä ovat mm. vapaa-ajan asukkaat. 

Sopimuksen mukaisesti Puumalan kunta saa avustusta vastaan näkyvyyttää tapahtuman markkinointimateriaaleissa ja tapahtuma-alueella. Kunta puolestaan sitoutuu markkinoinnissaan tuomaan Rantakekkerit esille yhtenä kesän kärkitapahtumana.

Tapahtuma tuo Puumalaan tapahtumakävijöitä, yöpyjiä ja veneilijöitä. Sahanlahden matkailualueen eri toiminnot on monipuolisesti hyödynnetty tapahtumajärjestelyissä.

Liitteenä sopimus.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Niina Kuuva, kunnanjohtaja, niina.kuuva@puumala.fi

Kunnanhallitus päättää hyväksyä Puumalan kunnan ja Sahanlahti Resort Oy:n välisen yhteistyösopimuksen liitteen mukaisesti. Sopimuksen arvo on 4 500 euroa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Sahanlahti Resort Oy, markkinointipäällikkö, taloushallinto