Vanhus- ja vammaisneuvosto, kokous 11.12.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 36 Senioritupa-toiminta vuonna 2024

Valmistelija

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Kuvaus

Vanhus- ja vammaisneuvosto päätti 8.3.2022 pitämässään kokouksessa (§ 10) Senioritupa-toiminnan järjestämisestä Seniorikotien kerhohuoneessa. Toimintaa on järjestetty 9.5.2022 lähtien kerran kuukaudessa. Ikäihmiset ovat osallistuneet toimintaan aktiivisesti ja toiminnalle on toivottu jatkoa myös tulevalle vuodelle.

Vanhus- ja vammaisneuvoston tulee päättää vuoden 2024 Seniortitupa-toiminnan kokoontumiskerrat sekä sopia kokoontumiskertojen vastuutahojen nimeämisestä.

Senioritupa-toiminnan aikana tarjottavat kahvitukset maksaa edelleen Puumalan kunta. Kunta vastaa myös toiminnan ilmoituskuluista.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anna-Mari Summanen, hyvinvointi- ja kulttuurijohtaja, anna-mari.summanen@puumala.fi

Vanhus- ja vammaisneuvosto päättää, että Senioritupa-toiminta jatkuu vuonna 2024 samoin periaattein kuin edeltävinä vuosina. Vanhus- ja vammaisneuvosto päättää myös vuoden 2024 Senioritupa-toiminnan kokoontumiskerrat. Lisäksi vanhus- ja vammaisneuvosto päättää, että se ottaa vastuulleen vuoden 2024 ensimmäisen Senioritupa-toiminnan kahvituksen. Vanhus- ja vammaisneuvosto päättää myös, että muiden kokoontumiskertojen vastuutahot sovitaan vuoden ensimmäisessä Seniorotupa-tapaamisessa.

 

Päätös

Vanhus- ja vammaisneuvosto päätti, että vuoden 2024 ensimmäinen Senioritupa-toiminta järjestetään maanantaina 8.1.2024, ja että kahvituksesta ja ohjelmasta vastaa tuolloin vanhus- ja vammaisneuvosto. Vanhus- ja vammaisneuvosto päätti myös em. päivän työnjaosta. Lisäksi vanhus- ja vammaisneuvosto päätti, että vuoden 2024 ensimmäiseen Senioritupa-toimintatapaamiseen kutsutaan kaikki em. toiminnan järjestämisessä mukana olleet järjestöt ja yhdistykset, ja että vuoden vastuupäivät jaetaan ko. tapahtumassa.