Vanhus- ja vammaisneuvosto, kokous 28.5.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 23 LISÄPYKÄLÄ: Vanhusneuvostopäivä 7.11.2019 (lisäpykälä)

PuuDno-2019-27

Valmistelija

  • Anne Julin, palvelujohtaja, anne.julin@puumala.fi

Kuvaus

Valtiovarainministeriö/Avoin hallinto järjestää Vanhusneuvostopäivän 7.11.2019 teemalla Vanhusneuvosto koko ikäväestön asialla - Turvallisuus, sähköiset palvelut ja hyvä arki. Tilaisuus on tarkoitettu vanhusneuvostojen jäsenille.  

Päivän ohjelma alkaa aamukahvilla klo 9.30 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 10.00 päättyen klo 15.00.  Aamupäivän aiheena on Turvallisuus ja sähköiset palvelut. Iltapäivän aiheena Hyvä arki ja osallisuus. Välissä Avoin hallinto tarjoaa maukkaan lounaan ja päivän päätteeksi iltapäiväkahvit. Ohjelmassa on luvassa ajankohtaisia puhujia, vanhusneuvoston jäsenten puheenvuoroja sekä yhteistä keskustelua. Tauoilla voi tutustua myös infopisteiden antiin. Tarkempi ohjelma ilmestyy kesän lopussa. Nyt voi kuitenkin jo ilmoittautua tilaisuuteen. Koska tilaa on rajallisesti, Avoin hallinto toivoo, että yhtä vanhusneuvostoa kohti olisi 1-2 osallistujaa. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä, mikä mahdollistaa muiden yksittäisten jäsenten osallistumisen tai koko vanhusneuvoston osallistumisen yhdessä.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anne Julin, palvelujohtaja, anne.julin@puumala.fi

Vanhus- ja vammaisneuvosto päättää osallistua Vanhusneuvostopäivään 7.11.2019 sähköisesti kunnanhallituksen kokoushuoneessa.

Päivä aloitetaan aamukahvilla klo 9.30. Lounaalla käydään Ravintola Hovissa.

Palvelujohtaja hoitaa ilmoittautumiset keskitetysti.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

 

Tiedoksi

Vanhusneuvostopäivään osallistuvat