Vanhus- ja vammaisneuvosto, kokous 20.3.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 6 Hyvinvointilomat 16.-21.9.2019

Valmistelija

  • Anne Julin, palvelujohtaja, anne.julin@puumala.fi

Kuvaus

Puumalan Eläkkeensaajat ry on hakenut tuetun loman järjestämistä Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Hyvinvointilomat ry on varannut 30 henkilölle täyshoitoloman ajalle 16.-21.9.2019 Lomakeskus Huhmarissa. Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.

Lomateemana on sydänloma, joka sisältää viisi täysihoitovuorokautta, aamiaisen, lounaan ja päivällisen, majoituksen jaetuissa kahden hengen huoneissa sekä yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivinä. Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk/hlö eli yhteensä 100 €.

Lomalle hakeminen ei edellytä Puumalan Eläkkeensaajat ry:n jäsenyyttä vaan kuka tahansa voi hakea tuetulle lomalle. Loman hakuaika on 21.4.-21.6.2019. Hakemuksia saa osoitteesta http://hyvinvointilomat.fi/hae-lomalle-2/, kunnan asiointipisteestä tai Pirkko Ihanamäeltä. Kun lomaa hakenut on saanut myönteisen päätöksen, hänen tulee ilmoittaa siitä Pirkko Ihanamäelle yhteiskuljetuksen järjestämistä varten.

Lisätietoja lomaan liittyvissä asioissa saa Pirkko Ihanamäeltä.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anne Julin, palvelujohtaja, anne.julin@puumala.fi

Vanhus- ja vammaisneuvosto päättää, että tuetusta lomasta tiedotetaan kunnan kotisivuilla ja Puumala-lehdessä. Lomasta tiedotetaan myös eläkeläisjärjestöjen jäseniä, vanhuspalveluja sekä seurakuntaa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.