Vanhus- ja vammaisneuvosto, kokous 10.12.2019

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 44 Ilmoitusasiat

Valmistelija

  • Anne Julin, palvelujohtaja, anne.julin@puumala.fi

Kuvaus

1. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen työryhmän pöytäkirja 25.9.2019: Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman indikaattorit, Reissu-Ellu -hankekokonaisuuden esittely, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen hallitusohjelmassa, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kypsyysanalyysimalli.

2. Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry:n tiedote 18.10.2019: Pirkko Saisio on vuoden isovanhempi 2019, hulvattoman hauskoja isovanhempien päivän juhlia eri puolilla Suomea.

3. Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry:n tiedote 12.11.2019: välitetään toisistamme - huoli-ilmoitusten tekeminen tärkeää, välittämisen päivä 29.11.2019, Etsivää vanhustyötä tarvitaan - ihmisyyden vuoksi, valtakunnallisen ikäteknologiaverkoston kokoaminen, ikäteknologiakeskus tuotekehityksen tukena, järjestöpohjaisissa vanhuspalveluissa kansalaisvaikuttaminen on osa identiteettiä, vuoden 2019 vahva ote elämästä -tunnustuksen on saanut Pohjois-Savon Kylät ry:n hanke Ikäihmiset kiinni lähiyhteisöön.

4. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän vanhus- ja vammaisneuvoston pöytäkirja 13.11.2019: vanhuspalvelulaki uudistumassa, vammaispoliittisen ohjelman tilannekatsaus, esimiehet käyneet kartoittamassa ja tutustuneet Puumalan Peippolaan ja tehdyt esitykset viety eteenpäin tiedoksi, Pertunmaan hyvinvointiasemaa ei haluttaisi yhdistettävän Mäntyharjuun pitkän välimatkan vuoksi, lakisääteiset palvelut turvattava, sivukuntien palvelut turvattava.

 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Anne Julin, palvelujohtaja, anne.julin@puumala.fi

Vanhus- ja vammaisneuvosto päättää merkitä em. asiat tietoonsa saatetuiksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.